Despre mine

img_3060Mereu am considerat că nu poți descrie  o persoană, dacă o scoți din mediul ei de viață. Fiecare dintre noi suntem într-o mică- mare măsură influențați de mediul înconjurător. Suntem rodul momentelor frumoase, poveștilor pe care le spunem și felului nostru de a fi. Așa că odată ce întrebarea aceasta „Cine ești tu?” își face simțită prezența în viață ta, e normal să nu-i poți găsi un răspuns. Vei putea cu siguranță să îți răspunzi prin câteva substantive comune, care te-ar încadra în niște cutii ale societii (fiică, elevă, prietena lui X), dar astea la urma urmei, nu sunt tu! Ele sunt doar conturul unui „eu în societate”.

Cine ești tu? 

img_4257Definită de prieteni sunt o tipă zâmbăreață, a cărui beci este cel mai comod și prielnic loc de petreceri, Revelioane sau repetat pentru colindat. Este adevărat că sunt o tipă zâmbăreață, dar cum să nu fiu când sunt înconjurată numai de oameni frumoși, a căror vibrație te inspiră?

Dacă ai întreba lumea din jurul meu cine sunt, sigur ar spune ceva de genul: „cred că e tipa aceea de la nu mai știu ce voluntariat!”, „prietena lui X?”, „te-am văzut la un eveniment. cred!” Puțini oameni pot duce la bun sfârșit o propoziție despre tine fără a strecura pe undeva un „cred”, „s-ar putea”, „din câte îmi amintesc”. Dar pe scurt, într-o oarecare măsură se adeveresc toate afirmatile de mai sus: da- sunt voluntară în diferite organizații, da- sunt prietena lui X, și da, uneori te poți înșela în privința mea.

Îmi place la nebuScreen Shot 2016-03-05 at 2.12.28 PMnie orașul Timișoara (poate acesta este motivul pentru care încerc să mă implic în cât mai multe voluntariate „timișorene”- Timișoara 2021 , Verde pentru biciclete). Din primăvara trecută, de cand am primit în dar o bicicletă roz, cu fiecare ocazie mă duc cu ea prin oraș. Ador să mi se facă poze, să mă plimb pe malul Begai și să călătoresc. Toate aceste pasiuni își dau întâlnire dau tot la câteva zile pe instagramul meu sau mai bine spus, albumul virtual al momentelor frumoase.

 Photo credits: Cristina Siminiceanu, Daniel Opriș